Left Left
Top Image

Kurs starter 29.mars - Les mer her!

Top Image

LES MER HER

Top Image

BLI MEDLEM I NÆRINGSLIVETS NETTVERK

Aktiviteter

Add
Add
Add
Add

Samarbeidspartnere

Side Image

Bli med i Forretningsnettverket i Asker – FNA

Du blir her kjent med andre bedrifter i Asker, knytter kontakter og får tilgang til andres nettverk. Frokostmøter kl. 07.45-09.30 torsdager i partallsuker i Slemmestad. Vi starter med en hyggelig frokost, før det faste programmet starter opp. Her får alle presentert seg. God tid til mingling og nettverksbygging!

Som medlem i Asker Næringsforening har du tilgang til dette bedriftsnettverk, og kan delta på alle frokostmøter og opparbeide deg et solid nettverk med mange spennende nye kontakter.

Meld deg på neste møte i vår AKTIVITETSKALENDER

NÆRINGSLIVSDAGEN 9.11.2023

Næringslivsdagen 2023, en viktig møteplass for næringslivet og en arena for inspirasjon og erfaringsutveksling. Vi gleder oss til å sees i Asker Kulturhus til årets viktige møteplass for næringslivet. 

Hold av dato. Program og påmelding kommer!ÅRETS GRÜNDER I ASKER 2022:
FIORI BLOMSTER

Link til side

StartUp Asker og Bærum

Går du med en gründer i magen og har lyst til å starte for deg selv? Har du en god idé og vil lære mer om hvordan du kan realisere den? 

Styrk din kompetanse og finn kurset som passer deg. De fleste tilbud er HELT GRATIS! Vi tilbyr individuell veiledning og kurs som omfatter problemstillinger knyttet til å starte egen bedrift.

Kurskalender finner du HER

StartUp Asker og Bærum er et tilbud for alle som vil etablere seg i Asker og Bærum kommune. Uansett hvor du er i prosessen – er du velkommen til å ta kontakt. 

StartUp-tjenestene i Asker og Bærum driftes av RE GründerhusAsker NæringsforeningBærum Næringsråd og Inclusion
Torvveien 19, 1383 Asker
telefon: +47 02 314
Epost: startup@restartup.no

Man - fre: 08:00 - 16:00

Link til side

SIRKULÆRAKADEMIET

Asker Næringsforeningen arrangerer SIRKULÆRAKADEMIET over fem dager. Dette vil gi deltagerne en unik mulighet til å lære om sirkulær økonomi, skape nettverk og dele erfaringer gjennom fem samlinger fra februar til mai 2023. På sirkulærakademiet lærer du hvordan du kan rigge bedriften for å møte nye krav og det gir deg kunnskap til å finne nye bærekraftige, sirkulære forretningsmodeller i din virksomhet.

Program for samlingene finner du HER

Datoer for samlinger:
14. februar, 2.mars, 7. mars, 29. mars, 18. april og  9. mai. 

Pris inkl. lunsj: Kr. 2.900.- Dette inkluderer alle seminardager, Kl. 1230 – 1600.

Link til side