background
Vellykket oppstartsmøte med nytt næringssamarbeid

Vellykket oppstartsmøte med nytt næringssamarbeid

23. september
Asker Næringsforening har forsterket seg og inngått et samarbeide med Forretningsnettverket i Asker (FNA) for å skape en markedsplass for bedrifter som ønsker å utvikle sitt nettverk i Asker-regionen.
 
Oppstartsmøtet i Sekkefabrikken Kulturhus med rundt 50 deltagende lokale næringsaktører ble en stor suksess, og vi ser frem til veien videre for dette gode samarbeidet med FNA. Annenhver torsdag er fast møteplass hvor deltakerne møtes for å utveksle referanser og anbefalinger til hverandre, for gjensidig å øke «business» ved bruk av hverandres nettverk.

Business handler om kommunikasjon og møter mellom mennesker. I dette samarbeid med Forretningsnettverket i Asker (FNA) legger vi nå til rette for en markedsplass for våre medlemmer. Forretningsnettverkets møtekalender med påmeldingsinfo vil du finne i vår aktivitetskalender.

For å delta i Forretningsnettverket må du være medlem av Asker Næringsforening. Hvert enkelt medlem betaler for frokosten ved foreningens månedlige møter. MERK: De første oppstartsmøtene ut 2021 er åpne for alle.

Alle møter starter kl. 07.45 med frokost og mingling frem til kl.08.00 og fortsetter med en fastsatt agenda, hvor det også er der rom for avtalte bedriftspresentasjoner, mingling og nettverksbygging. Møtene avsluttes kl. 09.30.

Velkommen til næringslivets nettverk!