background
Tenk lokalt og bærekraftig når du handler dine julegaver

Tenk lokalt og bærekraftig når du handler dine julegaver

11. november
Når du handler fra Sisters in Business får du kvalitetsprodukter sydd med sjel av dyktige innvandrerkvinner som har fått relevant kvalifisering og fast arbeid. Produkter som forteller de rundt deg hva DU står for. Når du bruker produktene bærer du også verdiene til Sisters in Business; samarbeid, mangfold og bærekraft.
 
I år er året hvor julegavene til dine ansatte, eller gavene du gir bort privat, er gaver med mening og historie. Sisters in Business sine produkter er unike, bærekraftige og funksjonelle. Du kan handle forklær, handlenett, munnbind, toalettmapper og pennal. Noe for enhver smak! Produktene kommer i en tøff og tidløs denim tekstil, som er leftover fra bærekraftige kleskolleksjoner i Europa. Tekstiler som ellers kastes eller brennes fraktes til systuen i Asker hvor de dyktige damer gir det nytt liv. Logobånd i forskjellige farger, mulighet for egen logo (co-branding) på produktene kan avtales ved bestilling.

Handler du med Sisters in Business er du du med på å redusere avfall samtidig som du bidrar til å skape arbeidsplasser, styrke fellesskapet, mangfoldet og det lokale næringslivet. HER  finner julegaver med mening og bærekraft, søm med sjel! Medlemmer av Asker Næringsforening får et godt tilbud i år med 15% rabatt på hele sortimentet. Noe vi sammen med Sisters in Business håper kan bidra til å gjøre tanker til handling og samtidig ta et sosialt og grønt samfunnsansvar. Send din bedrifts bestilling til  post@sistersinbusiness.no og merk den Asker Næringsforening. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med daglig leder, Sandra C. Tollefsen: tlf 913 48 206

For at vi skal nå vårt mål om å lære opp og ansette stadig flere kvinner så er vi avhengig av gode samarbeid, salg og forutsigbarhet. Sisters in Business har et stort ønske om å samarbeide med næringslivet i Asker, og ønsker også å appellere til at det lokale næringslivet støtter opp om og handler nettopp fra sosiale bedrifter slik som Sisters in Business.

Arbeid er nøkkelen til inkludering for den enkelte, og arbeid til alle er nøkkelen til et bærekraftig samfunn. 

Les gjerne mer her om Sisters in Business og deres sosiale entreprenørskap og verdiskaping i praksis.