background
Mastergradsstudiet i Coaching

Mastergradsstudiet i Coaching

21. september
Vår dyktige medlemsbedrift, Fønix Kompetanse, tilbyr nå et Mastergradsstudiet i Coaching. Med enerett for levering i Skandinavia er de stolte av å kunne tilby denne unike og nye muligheten for deg som ønsker å utvikle ditt lederskap.
Helt siden 1997 har Fønix Kompetanse vært en pålitelig, aktiv rådgiver og samarbeidspartner for bedrifter i privat og offentlig sektor i det sentrale Østlandsområdet. Som leverandør av kurs, programmer og rådgivningstjenester ser de at studiet vil bidra til å styrke deres kunder i arbeidet med å oppnå ekstraordinære resultater. Kombinasjonen av kunnskap om forretningsprosesser og menneskelige ressurser gjør Fønix Kompetanse til en faglig sterk sparringspartner. Med dette masterstudiet tilbyr de sine kunder en forsterket arena med utvikling, dybdeforståelse og praktisk ledertrening.

Første kull starter opp i november. Masterstudiet er lagt opp som samlingsbasert deltidsstudiet over to år med fysiske samlinger i Drammen og onlineundersivning.
Det som gjør dette masterstudiet unikt, er at det inneholder mye obligatorisk trening på den nye kunnskap studentene tilegner seg. Det betyr at alle studentene må øver og trene på det de lære, i trygge omgivelser med tilbakemeldinger og oppfølging, før de kan gå ut i verden og praktiskere ny kunnskap. Dette gir en teoretisk akademisk og en praktisk forankring hvor alt ligger til rette for en solid profesjonell dybdekompetanse.
Når du har bestått eksamen får du en akademisk mastergrad i coaching (fra et offentlig universitet i Wales), flere sertifiseringer godkjent av ICF, International Coach Federation (verdens største organisasjon for profesjonelle coacher) samt flere sertifiseringer på bruk av ulike analyseverktøy (til bruk i utviklingsprosesser, rekruttering og annen profesjonell kartlegging).

PS! Du trenger ikke ha en Bachelor for å søke dette studiet.

Les mer her