background
Lokal julehandel gir lysere tider

Lokal julehandel gir lysere tider

16. desember
Hvis du vil ha levende lokalsamfunn med lys i næringslokalene også etter at pandemien er over, håper vi at du vil handle lokalt til jul. Vi er så heldige å ha mange, fine lokale handelssteder over hele kommunen.
 
Du kan bidra til at folk får beholde jobbene sine!
Ved å ta bevisste valg om en lokal julehandel, kan du gjøre en positiv forskjell for næringslivet. Lokale butikker, serveringssteder og tjenesteytere gjør alt de kan for at du skal få en trygg julehandel, så bruk dem! Kjøp gavene over disk i butikk, eller velg lokalt når du handler på nett. Og ikke minst: Støtt de bransjene som virkelig ligger nede nå – servering, reiseliv og opplevelser. Kjøp gavekort, så kan både du, den du er glad i, og en du ikke kjenner, se fram mot en lysere vår.
 

Handle gaver og gavekort lokalt er å ta vare på nærmiljøet vårt – alle kan bidra!

Her er noen linker til mange av våre flotte steder for en hyggelig handel og gode opplevelser. Send oss gjerne en mail om du har innspill til flere oppføringer!

Spisesteder
Asker kommune har mange lokale perler med koselige spisesteder. Vi kan alle bidra til at de er de er der med oss videre, så ikke glem din lokale kafé, bar og restaurant! Mange av de tilbyr gavekort.

Sentrumsforeninger
Asker Sentrum
Holmsbu opplevelser
Slemmestad Sentrum
Sætre Sentrumsforening
Tofte Handelsstand

Hoteller
Badehotell Holmsbu
Holmen Fjordhotell
Scandic Asker
Thon Hotel Vettre
Villa Utsikten
Quality Hotel Leangkollen

Kjøpesentre 
Holmen Senter

Rortunet Senter
Røyken Senter

Trekanten Senter

Gårdsutsalg 
Det er det mye å glede seg over av lokalprodusert mat, drikke, gaver og andre flotte produkter å ta med seg hjem fra egen kommune. Noen oversikter på dette finner du her:

Gårdene langs fjorden
RenSmak
Smakskartet hjelper deg å finne gårdsprodusenter og åpningstider på gårdsutsalg

Andre tips til flotte opplevelser og handel
Din Reisedesigner