background
Har du lyst til å være arbeidslivsmentor for en student ved Universitetet i Sørøst-Norge?

Har du lyst til å være arbeidslivsmentor for en student ved Universitetet i Sørøst-Norge?

25. august
Handelshøyskolen ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN) er nytt medlem i Asker Næringsforening. Sammen ønsker vi å styrke kontakten og integrasjonen mellom studentene og arbeidslivet. For å forberede studentene på hva som venter dem etter fullførte studier tilbyr vi derfor i samarbeid et arbeidslivsmentorprogram for bachelor-studentene i merkantile fag og IT ved våre campuser i Drammen, Kongsberg, Hønefoss, Horten og Bø. I Kongsberg har vi også ingeniørstudenter med i programmet (data, elektro og maskin/produktutvikling).    
 
USN er de tidligere høgskolene i Buskerud, Vestfold og Telemark som fusjonerte i perioden 2014-2018 og ble Universitetet i Sørøst-Norge 4. mai 2018. USN er Norges tiende universitet, med ca. 18.000 studenter, ca. 1.700 årsverk, åtte campuser og fire fakulteter (handelshøyskole, teknologifag, helsefag og lærerutdanning). USN er tett på arbeidslivet, entreprenørielt innrettet og fokusere på bærekraft og samfunnsansvar.

Vår ambisjon er å la utvalgte studenter i 2. og 3. årstrinn i de 3-årige bachelorstudiene i merkantile fag som økonomi og ledelse, siviløkonomstudiet, internasjonal markedsføring, innovasjon og entreprenørskap, statsvitenskap, visuell kommunikasjon, IT og informasjons-systemer samt ingeniørstudiene i data, elektro og maskin/produktutvikling få muligheten til å delta i et spennende og utviklende arbeidslivsmentorprogram.

Til dette trenger vi mentorer og studenter som har lyst til å bidra med sin tid, erfaring og nysgjerrighet.

Har du lyst til å delta? Les mer HER om hvordan bli en del av programmet.

Vi håper du har lyst til å delta som mentor. Nøl ikke med å ta kontakt med Handelshøyskolen ved Universitetet i Sørøst-Norge – USN Handelshøyskolen.
Send mail til Trond I. Østgaard, Arbeidslivskoordinator - leder for mentorprogrammet, dersom du ønsker mer informasjon før du bestemmer deg.