background
Gratulerer til Årets Gründer i Asker kommune; Ronnie Mag Larsen - Bokhandleren På Tofte!

Gratulerer til Årets Gründer i Asker kommune; Ronnie Mag Larsen - Bokhandleren På Tofte!

29. november
Juryens begrunnelse: "Årets prisvinner er en aktiv bedrift i lokalmiljøet som har fått tillit og mye oppmerksomhet av de som bor i Asker. Vinneren er hele tiden under utvikling og klarer å tilpasse driften etter gjeldende forhold. Under korona-nedstengningen i 2020 kjørte vinneren ut bestilte bøker gratis, og folk kunne bestille Bok & Bukett til familiemedlemmer og venner de ikke kunne besøke. Vinneren har blitt lagt merke til og fikk i 2020 tildelt Kulturprisen i Asker.
 
I 2021 etablerte vinneren et kjøkken med støtte fra Askerpakke 2. I dag er dette en bokhandel som byr på konserter, alle rettigheter og matservering. Nedstengingen har gjort at vinneren har klart å fornye seg og er i dag en unik bokhandel som byr på en totalopplevelse.
Bokhandleren på Tofte, Ronnie Mag Larsen, snur motgang til medgang og har gjennom sitt gründerskap bidratt til å sette Tofte og Asker på kartet med sitt unike og kreative konsept."

Juryen har bestått av Asker kommune Askershus Kvinner i Business Budstikka Røyken og Hurums Avis og Asker Næringsforening

Vi ønsker også å applaudere de to andre dyktige gründerne som var med helt opp til 3 på topp; Versabatt og Fiori Blomster