background
Bli med på høstens store aktivitetskampanje!

Bli med på høstens store aktivitetskampanje!

19. oktober
Bedriftsidretten i Akershus i samarbeid med Asker Næringsforening lodder ut gratis aktivitetskampanje til en heldig bedrift i Asker.
 
Har du et behov for mer samhold og sosialt påfyll i annerledestiden? Har du og dine kollegaer behov for motivasjon til å være fysisk aktive, til tross for hjemmekontor, nedstengte aktivitetstilbud og sosial isolasjon? Da er Kollegamosjonskampanjen det du trenger!

Hva er en aktivitetskampanje i regi av Bedriftsidretten?
De ansatte deltar som et lag i bedriftens navn. Poengene samles gjennom fysisk aktivitet, enten det er i arbeidstiden eller på fritiden. All aktivitet teller, men en belønnes ekstra for aktiviteten en gjør sammen med kollegaene. Legg opp til felles aktivitet, enten på arbeidsplassen eller via digitale møteplasser. Det går helt fint å være aktive sammen, så lenge en er bevisst når det gjelder smittevern. Husk at de som trener sammen, ler sammen! Vi håper at Kollegamosjon kan bidra til at flere setter aktivitet på agendaen.

Kampanjeperioden er 19.oktober til 15.november og deltakende bedrifter er med i trekningen av flotte premier. For mer informasjon om Kollegamosjon, se her

For å delta i trekningen om gratis deltakelse sender du en e-post til tore.wiken@bedriftsidretten.no innen 22. Oktober 2020 med følgende informasjon:
  • Navn bedrift
  • Navn innsender
  • Mobil nr innsender
  • Antall ansatte i bedriften

Gratis deltakelse har en verdi på kr 500 – 18 000,- avhengig av antall ansatte.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Sportslig hilsen
Asker Næringsforening
Bedriftsidretten i Akershus