background
Næringslivsdagen
Generelt

Vi takker av Tone Malm Meinich Hvam

01. februar
Asker Næringsforening vil med stor takk bygge videre på det gode arbeidet Tone Malm Meinich Hvam har lagt ned. Med sin lange karriere og et solid nettverk har Tone tilført vårt arbeid et godt grunnlag for videre vekst.
Før Tone begynte i Asker Næringsforening, hadde hun lang erfaring fra idretten og senterdrift. Hun var daglig leder i Fossum i seks og et halvt år og i Grini golfklubb i 14 år, før hun startet opp som prosjektleder næringsliv og marked i Asker Næringsforening.

I dag markerer ikke bare slutten på din tid som prosjektleder i Asker Næringsforening, men også begynnelsen på et nytt og spennende kapittel som daglig leder ved Asker Golfklubb. Din innflytelse som leder av Næringslivsdagen 2023 var uten tvil en stor suksess, og vi takker deg for din dedikasjon, kreativitet og profesjonalitet som gjorde arrangementet minneverdig. Ditt vinnende vesen har ikke bare skapt en positiv atmosfære internt, men har også bygget sterke relasjoner med alle våre medlemmer.

Du har vært en brobygger, og gjennom ditt engasjement har du bidratt til å øke vår næringsforenings styrke og mangfold. Antallet nye medlemmer du har tiltrukket er et tydelig bevis på din evne til å inspirere og mobilisere. Tone har vært en pådriver og prosjektleder for seminarer, events og møteplasser, hvor hun har planlagt og gjennomført arrangementer med stor suksess.

Takk, Tone, for ditt bemerkelsesverdige bidrag til Asker Næringsforening. Vi vil savne deg, men ser frem til å følge din suksessfulle reise videre. Vi gleder oss over å kunne fortsette kontakten med Tone, nå som medlemsbedrift i Asker Næringsforening!

Fra 1. februar er hun i gang som daglig leder i Asker Golfklubb. Vi er sikre på at din energi, kompetanse og lidenskap vil fortsette å skinne, og vi ønsker deg all suksess i dine fremtidige utfordringer.

Med vennlig hilsen, 

Steinar Bustad, daglig leder
Mia Vesje Bråtebæk, kommunikasjonssjef og prosjektleder
Markus Furuberg, næringskonsulent og prosjektleder