background
Maxbo fra start
Generelt
Slik så gamlesaga ut ved etablering i 1924.

Vi gratulerer Torstvedt AS i Holmsbu med 100 års-dagen

12. juni | Tekst : Inger-Marie Torstvedt og Asker Næringsforening
Torstvedt AS, en bærebjelke i lokalt næringsliv, feirer sitt 100-årsjubileum. I et århundre har selskapet levert trelast og byggevarer, og har gått gjennom fire generasjoner med familieledelse.
Torstvedt AS, som driver Maxbo Torstvedt som en franchise i Maxbo-kjeden, har ikke bare vært en viktig leverandør av byggevarer, men også en solid arbeidsgiver og verdiskaper i lokalsamfunnet. Bedriften ble startet opp som ren tømmersag i 1924. Gjennom 100 år har bedriften levert trelast og byggevarer på hele Østlandet. På 60-tallet ble salget av byggevarer startet opp og på slutten av 80-årene etablerte kjedekonstellasjonene seg i bransjen, og Torstvedt etablerte samarbeidet med Maxbo i 1995 ved oppstart av kjeden.


Slik ser Maxbo Torstvedt ut i dag. Det ligger i Holmsbu Næringspark, som i dag består av 23 bedrifter, og er lokalisert i Skaholtveien i Holmsbu.

100 år med trelast, byggevarer og fire generasjoner.
100 år med lokale arbeidsplasser og verdiskapning.
100 år med store bidrag til lokalt næringsliv og lokalsamfunnet.

Det er ikke hver dag Asker Næringsforening kan feire at et medlem blir 100 år. Få bedrifter klarer det som Torstvedt har klart - å bli 100 år. - Mia Vesje Bråtebæk.

Jubileet markeres 14. juni fra kl. 12 og ordfører Lene Conradi taler kl. 14. Med et langt og spennende program fra kl. 12 ønsker vi alle hjertelig velkommen til Maxbo Torstvedt i Holmsbu. Les mer om arrangementet her:

Facebook-arrangement - 100 års jubiluem

Møt 25 utstillere, vinn en snekker for en dag og nyt mat, drikke og musikk.

Velkommen til en innholdsrik dag.