background
Logo
Vår nye logo kan benyttes både med og uten støttetekst og finnes i fargene sort, hvit, blå og kontrastgrønn.

Asker Næringsforening lanserer ny designprofil og en helt ny nettside

01. november | Tekst : Mia Vesje Bråtebæk
Vi er stolte av å endelig kunne vise dere hva vi har jobbet med den siste tiden. Noen av dere har kanskje sett noen drypp av ny logo på arrangementer eller i SoMe? Eller forstod du at alt promoteringsmateriell til Næringslivsdagen er laget i den nye designprofilen? 
I dag lanserer vi vår nye designprofil og en helt ny nettside, og vi oppfordrer deg til å utforske de nye funksjonene.

I den nye designprofilen har vi valgt blått og grønt som våre hovedfarger. Vi legger vekt på å være en sterk stemme for næringslivet i Asker, samtidig som vi ønsker å være ledende innen nyskaping og næringsvekst.

Den blå fargen symboliserer kunnskap og lojalitet, mens den grønne symboliserer miljø og bærekraft.

På den nye nettsiden har vi fokusert på å synliggjøre vårt arbeid som en pådriver for næringspolitikk. Vi har lagt til nye sider som bedre fremhever dette:
 

  1. Næringsforeningen i media: Vi er aktive i mediebildet og er stadig ute med artikler i det offentlige ordskiftet. Som næringsforening strekker vi oss etter å være det viktigste talerøret for næringslivet i kommunen og i regionen.

  2. Presserom: Denne siden gjør det enklere for pressen å komme i kontakt med oss.

  3. Tips oss om svart arbeid: Næringsforeningen ønsker å bekjempe svart arbeid og kriminalitet i næringslivet, og her kan du bidra med dine observasjoner.

  4. Høringsuttalelser: Vi gir deg tilgang til høringsuttalelsene våre. Her finner du også offentlige brev som vi sender ut. Vi tar opp saker som påvirker næringslivet og dets rammevilkår. 


Vi har også satt fokus på å øke synligheten til våre medlemmer. For medlemmene har vi introdusert nye funksjoner som kan bidra til økt synlighet for din bedrift, inkludert:
 
  1. Medlem til medlem: Her kan du tilby eksklusive rabatter til andre medlemmer av Næringsforeningen.
  2. Send inn din medlemsnyhet: Som medlem kan du gratis sende inn nyheter som omhandler din bedrift, og vi vil dele dem på næringsforeningens nettside.
  3. Profileringsmuligheter: Vi gir deg oversikt over annonserings- og markedsføringsmuligheter for din bedrift. Du kan også laste ned vår nye profileringsmanual.


Hvis du ønsker å dra nytte av de nye mulighetene for å øke synligheten til din bedrift, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med vår kommunikasjonssjef og prosjektleder, Mia Vesje Bråtebæk.