Nyansettelse i Asker Næringsråd

Nyansettelse i Asker Næringsråd

Nyansettelse i Asker Næringsråd

Asker Næringsråds administrasjon styrkes ytterligere fra 1. oktober 2017 gjennom ansettelse av Yngve Bastesen som Assisterende direktør.

Bastesen er sivilingeniør fra NTH (nå NTNU) og er i tillegg utdannet EMBA (Executive Master in Business Administration) fra BI. Bastesen kommer fra stillingen som Operasjonssjef i NOV Asker (National Oilwell Varco).

Ansettelsen er en følge av at direktør Lars O. Nordal ønsker å redusere sin stilling. Styret har funnet ansettelse av Bastesen som beste alternativ for å styrke næringsrådets administrative kapasitet frem mot besluttet sammenslåing av næringsrådene i Asker, Røyken og Hurum i 2019. Et nytt styre for «nye» Asker Næringsråd vil ved fusjonen ansette ny leder av virksomheten.

Samlet sett vil ansettelsen av Bastesen, innenfor budsjettrammene til Asker Næringsråd, resultere i at Asker Næringsråd står godt rustet til operativt å bidra med innsats for næringsutvikling og næringsvekst i Asker samt å forsterke sin servicegrad over for medlemsnettverket.

Asker Næringsråd vil i perioden frem til fusjonen er en realitet ha spesielt fokus på tilretteleggelse av premissene for at «nye» Asker Næringsråd skal videreutvikles som en solid og fremtidsrettet næringslivsbastion i regionen, og at «nye» Asker kommune ytterligere forsterker sitt næringspolitiske fokus.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

teammember

Yngve Bastesen

Mob:
916 67 697
Mail:
yngve@askern.no

Yngve Bastesen
DirektørTlf: 916 67 697
Epost:

post@askern.no

Sosiale Medier

Mangfold og arbeidsinkluderende arbeidsmiljø er god butikk, sosialt og økonomisk

Les Mer

Artikkel – Næringslivet forventer ny E18

Les Mer

kompetanseprogram for SMB: Hvordan bærekraft forbedrer din konkurransekraft

Les Mer

Hjemmesiden er under oppdatering

X
X