Paradis interiørarkitekter

Hjem » Paradis interiørarkitekter
Kontaktperson: Kristin Bjørkavåg
Telefon: 64808033
Adresse:
Kirkeveien 56A,1395 Asker
Beskrivelse:

Paradis Interiørarkitekter arbeider med prosjekter innenfor de fleste områder av interiørfaget: fra bistand til planløsning og fargevalg i privatboliger til innredning av kontorer, restauranter og institusjoner. Vi har bred kompetanse både mot bedriftsmarkedet og privatboliger og tar både små og store prosjekter.

Vår fokus ligger alltid på å finne de optimale løsningene for hvert enkelt prosjekt og vi starter alle prosjekter med en funksjonsanalyse.

På prosjekter skreddersyr vi løsninger for oppdragsgiver, og tegner spesialtilpassede møbler og innredning der det er ønskelig for ett optimalt resultat. Vi har god byggeteknisk forståelse og tegner også hytter, tilbygg etc, i samarbeid med arkitekt og/eller utførende.

Paradis Interiørarkitekter har gode samarbeidspartnere innenfor de fleste fagfelt i vår bransje (total-entreprenør, håndverkere, arkitekt, møbelsnekker og leverandør av kjøkken, garderobe og bad), og våre kunder kan også bestille møbler, kjøkken, bad, flis, gulv, belysning, tepper og gardiner hos oss. Dette bidrar til en smidigere prosess for oppdragsgiver og sikrer ett helhetlig uttrykk.

Kategoriliste:   

Send melding til eier av oppføringen

X
X