Festus AS

Home » Festus AS
Hjemmeside: http://www.festus.no
Kontaktperson: Jan Johansen
Telefon: 97508919
E-post: jan@festus.no
Adresse:
Nye Vakås vei 6, Hvalstad,, Norge
Beskrivelse:

Festus er et eventbyrå med bred kompetanse og over 20 års erfaring. Vi bistår med alt fra planlegging til gjennomføring av dine arrangement.         http://www.festus.no/

EVENT

Planlegger du et arrangement for dine ansatte eller kunder? Hadde det ikke vært gøy med en temafest, overnattingstur i inn- og utland eller bare en god middag med spennende underholdning?

http://www.festus.no/vi-tilbyr/event/

 

KICK OFF

En vellykket kick off gir masse energi og motivasjon! Det engasjerer og inspirerer, enten det er som starten på året, en spennende produktlansering eller som et event for kunder og samarbeidspartnere!

Kick off har som formål å fremme teambuilding og samarbeid. Vi bruker humor, kreative innslag og overraskelser for å fremme budskapet! En artig opplevelse som bygger fellesskap, samhørighet og trygghet.

Vi ordner også transport, mat og drikke. Ja, alt dere trenger til et komplett arrangement!

http://www.festus.no/vi-tilbyr/kick-off/

 

SOMMERFEST

En sommerfest kan være alt fra en frisk båttur til en hyggelig grillmiddag i telt. Det kan være en hyggelig lunsj med faglig innspill eller et dagsarrangement med alt fra aktiviteter på formiddagen til en helaften med middag og underholdning på kvelden.

Vi har det ultimate sommerfest-stedet med 100 m strandlinje, 90 mål tomt, kveldssol og badebrygge på Konglungen  i Asker. Kapasiteten er  inntil 250 personer. Les mer om Esviken her: http://www.esviken.no/
Vi arrangerer selvfølgelig også sommerfest der du måtte ønske.

http://www.festus.no/vi-tilbyr/sommerfest/

 

JULEBORD

Er du ute etter et julebord med “det lille ekstra” – eller ønsker du det mer tradisjonelt?
Vi arrangerer unike julebord, vi har tidligere benytter garasjeanlegg, lavvo, bondegård, kantine, charterbåt i tillegg til tradisjonelle selskapslokaler. Julebordet kan også være en overnattingstur til fjells eller utenlands.

Av underholdning kan vi tilby alt fra Dinner show, DJ og storband, til stand-up, skjult teater og magi. For å sette en ekstra spiss på julebordet så er temafest alltid en hit! Her er det bare fantasien som setter grenser.

Vi har lang erfaring med å arrangere store og små julebord og 2.000 gjester er ingen begrensning!

http://www.festus.no/vi-tilbyr/julebord/

 

REISER

Festus skreddersyr opplegg tilpasset behov og ønsker til din bedrift – enten dere ønsker å ferdes innenlands eller utenlands, ved sjøen eller på fjellet.

Vi finner ekte og autentiske steder til møter, kurs og konferanser. Kulinariske opplevelser, spennende aktiviteter, og god underholdning er en selvfølge!

http://www.festus.no/vi-tilbyr/reiser/

 

SurfCamp

SurfCamp er en aktivitetsleir ved sjøen for barn mellom 7 og 14 år. Her får barna en god dose moro og ikke minst læring!Vi har fokus på sikkerhet, og barna får lære førstehjelp av profesjonelle førstehjelpere. I tillegg er førstehjelperne der sammen med oss hele uken i tillfelle noe skulle oppstå.

Les mer om SurfCamp her: http://www.surfcamp.no/

Send message to listing owner

Hjemmesiden er under oppdatering

X
X