Bedrifter i Asker inviteres til jobbmesse

Bedrifter i Asker inviteres til jobbmesse

Bedrifter i Asker inviteres til jobbmesse

Arbeidsgivere og arbeidssøkere i Asker, Bærum og Røyken møtes til jobbmesse i Asker kulturhus torsdag 7. mai. Jobbmessen er en regional og lokal arbeidsmarkedsplass, der de som ønsker seg ny jobb og lokale arbeidsgivere møter hverandre. Jobbmessen er gratis både for utstiller og besøkende jobbsøkere eller jobbyttere.

Vi regner med at mange bedrifter i kommunene Asker, Bærum og Røyken benytter denne anledningen til å presentere seg for potensielle medarbeidere og til å rekruttere arbeidskraft på jobbmessen. Jobbmessen er en del av Terminus-programmet som de tre kommunene samarbeider om. 

Det er NAV-kontorene i Asker, Bærum og Røyken som arrangerer jobbmessen i samarbeid med næringsrådene i de samme kommunene og NHO. Jobbmessen skal synliggjøre tilgangen på kortreist arbeidskraft for det lokale næringslivet. På den andre siden skal messen også informere arbeidstagere om hvilke arbeidsplasser som finnes i eget lokalmiljø.

De tre involverte kommunene har alle en betydelig daglig utpendling av arbeidskraft. I Asker kommune har ca. 70 prosent av de arbeidsaktive sin daglige jobb utenfor kommunen. Hvis jobbmessen kan koble  lokale arbeidsgivere med lokal arbeidskraft er det mye å spare når det gjelder kjøring, reisetid, drivstofforbruk, trafikkstøy og utslipp til miljø.

De som søker arbeid eller vurderer å bytte jobb behøver ikke forhåndspåmelde seg. De møter bare opp på messen og besøker de stands eller aktiviteter som måtte friste. Arrangørene ber imidlertid arbeidssøkerne om å ha med seg en oppdatert CV og kontaktdata til minst en referanseperson.

Invitasjon og påmeldingsinformasjon kan du laste ned her.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

teammember

Yngve Bastesen

Mob:
916 67 697
Mail:
yngve@askern.no

Yngve Bastesen
DirektørTlf: 916 67 697
Epost:

post@askern.no

Sosiale Medier

GründerSjansen 2019 – Vil du være MENTOR?

Les Mer

Frokostmøte: Finansiering av forskning/utvikling og presentasjon Himmeljegerne

Les Mer

Statusmøte Fagnettverk Bærekraft

Les Mer
X
X