25
Mai
09:00 - 12:00
Sted
Webinar
Pris
Medlem Gratis
Ikke medlem Gratis,-

SkatteFUNN kurs – Oslo og Viken

Informasjonsmøtene er lagt opp som digitale kurs som går i dybden på hva som kan være forskning og utvikling. Forskningsrådet gir i etterkant av møtet et tilbud om hjelp og veiledning fra erfarne rådgivere gjennom individuelle, digitale møter. Individuelle møter må bookes på forhånd, og det er begrenset antall møter tilgjengelig. Dersom ingen av tidspunktene for individuelle møter passer, eller påmeldingen er fullbooket for aktuelt arrangement, kan du be om at Forskningsrådet tar kontakt med deg på et senere tidspunkt, ved å velge dette alternativet i påmeldingen.  

Målgruppe for arrangementet er bedrifter og samarbeidspartnere som planlegger kunnskapsarbeid eller forskningsprosjekter i forbindelse med utvikling av nye varer, tjenester og produksjonsprosesser.


Påmelding og booking av individuelle veiledningsmøter om ditt planlagte SkatteFUNN-prosjekt finner du her: Påmeldingslink til SkatteFUNN kurs 25. mai
 
Link til alle SkatteFUNN arrangementer i landet finner du på SkatteFUNN.no: SkatteFUNN arrangementer

 
Til orientering vil det også holdt et Webinar: "Innovasjonsprosjekt for næringslivet"  onsdag 29. april fra 10:00-12:00, i forbindelse med vårens utlysning. På dette webinaret vil du få en innføring i hva som kreves for å lage en god prosjektsøknad til innovasjonsprosjekter i næringslivet. Her finner du link til Webinar: "Innovasjonsprosjekt for næringslivet".