Left Left
Top Image

KRAFT TIL ETABLERING OG VEKST

Top Image

NÆRINGSLIVETS MØTEPLASS!

Samarbeidspartnere

Top Image

Siste nytt fra Næringsforeningen

Takk til våre medlemmer og samarbeidspartnere som gjorde dagen til en fest! I samarbeide med Asker Fotball ble det en sosial og innholdsrik sensommersamling på Føyka. Herlige wraps fra FabFood og kaffe i den spiselige BIO koppen falt i smak. Og stor takk til KULTURBYGGERNE som stod for godt faglig påfyll! «Slik stimulerer du som leder til utvikling og endring» med Torry Pedersen og "Prestasjonskultur - det er ikke skummelt, men derimot det tryggeste» med Bjørge Stensbøl.
 

Asker Fotballs ‘Mitt Valg’ prisen ble delt ut til både en organisasjon og en person i år. Gratulerer til både Asker kommune og til Rune Klemetsdal.
 

Og den heldige vinneren av Treff tverrligger konkurranse fra 20 meter, som vant en helg til fjells på Skagahødi - hadde selv leilighet der! Så oppholdet ble gitt videre til vår fantastiske ordfører. Så velfortjent!


Og stor TUSEN TAKK til Fotograf Morten Flaten som tar de beste bildene for oss!
 

Siste Nyhetsbrev
Side Image

Rådføringskanalen

Henvendelser for bedrifter i forbindelse med Korona-pandemien

Koronaviruset har medført mange utfordringer for vårt næringsliv og svært mange bedrifter er i en ekstraordinær situasjon. For å avhjelpe situasjonen har Asker Næringsforening i samarbeid med noen av våre medlemsbedrifter opprettet en RÅDFØRINGSKANAL for kontakt om du har spørsmål og trenger råd innen diverse fagområder som juss, økonomi og generell bedriftsrådgivning.
Førstegangskonsultasjon via Rådføringskanalen er gratis, men kostnader for rådgivning utover dette må avtales særskilt med den enkelte bedrift.

Har du spørsmål, ber vi deg sende disse til Asker Næringsforening på e-post: kontakt@askern.no  
Vi vil videreformidle den til rett fagperson som tar kontakt med deg. All informasjon behandles konfidensielt.

 
Les mer

JobbAsker

JobbAsker, er et overordnet prosjekt, et næringslivsprosjekt som er tuftet på at næringslivet i Asker har behov for arbeidskraft, samtidig som vi realiserer Askers flerkulturelle miljø som en viktig ressurs inn i arbeidslivet, og dermed forhindrer utenforskap.

Vi vil i prosjektet synliggjøre bedrifter som jobber med mangfold og inkludering, samtidig som vi vil positivt utfordre bedrifter, organisasjoner og kommunale etater til å bidra slik at flere innvandrere kommer i jobb, og innlemmet i Asker samfunnet.

Link til side

Etablerertjenesten i Asker og Bærum

Etablerertjenesten tilbyr individuell veiledning, Grunnkurs, Temakurs, Gründerkaféer, Seminarer, Mentorprogram, og Inkubatorplasser. Vi hjelper deg også med næringsfaglig vurdering.
Tilbudet er for alle som vi etablere seg i Asker og Bærum kommune.
Vi de to kommunen er det fire parter som leverer tjenestene; Kvinner i Business, AskersHus AS, Bærum Næringsråd og Asker Næringsforening.

Kontakt oss gjerne!
Epost: etablerer@askershus.no
Telefon: 02314  (betjent mandag-fredag)
Følg oss på Facebook her

Link til side

Fagnettverk Bærekraft

MÅL: Nettverket skal være med på å skape en sterk region med et næringsliv som er ledende på bærekraft.

HENSIKT: Hensikten med nettverket er å skape et samarbeid i/mellom offentlig og bedrifter for å drive frem felles aktiviteter som løfter og setter søkelys på definerte bærekraftsmål. Aktivitetene skal bl.a. gi økt konkurransekraft i næringslivet.

Link til side